+31318 525 833

Contact opnemen

Heeft u een vraag of opmerking voor Autotransmission BV? Maak dan gebruik van onderstaande contactmogelijkheden.

10 + 4 =



Bezoekadres

Darwinstraat 2
6718 XR, Ede (Gld.)



Telefoon

+31 318 525 833
+31 6 53 447 667  (Richard Joosten)

Goede
Gebaseerd op 49 recensies
George Veerman
George Veerman
2022-04-02
De mechatronic van onze Audi A3 (2014) S-tronic bak was er mee gestopt door overdruk (lekkage). Gebeurt vaker op zwakke plekken in het aluminium van de mechatronic. Mijn lokale garage in West-Brabant vroeg een astronomisch bedrag voor de reparatie zonder de garantie dat eventueel ook nog de koppeling vervangen moest gaan worden. Blijkbaar moet alles na vervanging ingeleerd worden en daar lag een risico met als potentieel gevolg de verdubbelaar van de kosten. Reden om verder te zoeken. Op kerstavonddag 2021 contact gezocht met Autotransmission in Ede via WhatsApp en werd direct terug gebeld met net voorstel om de auto op te halen en de mechatronic te repareren. Bijna de helft van wat de lokale had voorgesteld. Uiteindelijk de auto na 1,5 week opgehaald en nu 4 maanden later nog steeds tevreden over de reparatie. Reparaties aan versnellingsbakken is een vak apart. Daarom besteden veel garages dit uit en willen daar extra aan verdienen.
Sharaysha Roepchand
Sharaysha Roepchand
2022-02-04
Wat een top service!!!😄 We zijn met open armen ontvangen en zijn vervolgens met een grote glimlach weggegaan. Wij zijn jullie vriendelijke collega's erg dankbaar. Nogmaals bedankt hé😃
Wouter Voss
Wouter Voss
2022-01-21
Ik ben bij deze club geweest met schakelproblemen van een Mercedes ML, ze hebben kosteloos een diagnose gesteld en verteld dat het probleem niet in de bak zit maar in de turbo. Op dat moment dacht ik hoe kan een turbo nu schakelproblemen opleveren maar uiteindelijk hadden ze het bij het rechte eind. Heel netjes geholpen.
The Reality
The Reality
2021-11-14
Vakmensen Job bedankt voor de service!!
Rob Huijsman
Rob Huijsman
2021-10-15
Heb inmiddels 6000 km gereden nadat mijn Qashqai cvt bak bij Euromatic werd gereviseerd. Bak werkt weer 100%, waardoor ik mijn auto weer vertrouw. Blij dat ik hiervoor niet naar de dealer ben gegaan, Daar kreeg ik onduidelijke diagnose en waanzinnige prijzen. Hier werd klacht duidelijk herkend en kreeg ik vast bedrag voorgelegd. Bruikleenauto ook prima geregeld. Enige min is dat de revisie 8 dagen in beslag nam.
Menno vermeer
Menno vermeer
2021-05-30
Super fijn en professioneel bedrijf.
Patrick H.
Patrick H.
2021-05-22
Contact gehad via de app en kon op 11 mei langskomen voor een diagnose. Eerste indruk heel goed. Werd correct ontvangen en had wel door dat Job het erg druk had. Veel auto's en continue aan de telefoon. Auto werd uitgelezen en er werd een stukje mee gereden. Job zou de data die middag uitlezen en mijn bellen of appen met het resultaat en mogelijke oplossing. .... en toen werd het stil... Gebeld, geappt, weer voicemail ingesproken maar behalve een appje, "excuus pak het zo op" is het stil gebleven. Helaas we zoeken verder naar een ander bedrijf.
Jos van Roekel
Jos van Roekel
2021-02-15
Wij als autobedrijf J.C. van Roekel in Ede zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van dit bedrijf! We worden altijd snel te woord gestaan en geholpen. Ook problemen in of na de garantie periode worden keurig opgelost!