+31318 525 833

Flushen & spoelen automaatbak

Heeft u een schok, trilling of ondervind u andere automaat problemen?

Dan kunt u voor het spoelen en olie verversen van de automaat of automaatbak bij Autotransmission in Ede Gelderland terecht. Ook voor DSG, PDK en mechatronic problemen. Hiermee kunnen wij in een aantal gevallen problemen oplossen en reparatie of revisie kosten voorkomen. In de loop der jaren raken de smerende adaptieven uitgewerkt in de olie en zal de versnellingsbak moeten worden voorzien van nieuwe olie.

Voordat wij aan het spoelen of flushen van de automaat beginnen stellen wij een gratis diagnose. Tijdens deze diagnose wordt de automatische transmissie uitgelezen op eventuele fout meldingen. Tevens wordt er gekeken naar de sensoren die noodzakelijk zijn voor een goede werking van de automaat. Ook zullen wij een proefrit maken om geluiden en/of eventuele andere problemen te kunnen waarnemen. Wij kunnen U dan ook direct aangeven of, het spoelen van de automaat, het door U gewenste resultaat zal bieden. Tevens kan de automaatbak diagnose specialist U dan vertellen of er mogelijk een ander probleem aanwezig is in de auto en het spoelen zinvol is. Ook krijgt u dan een duidelijk kostenplaatje.

 In de meeste gevallen kunt u hierop wachten anders hebben wij ook een huurauto ter beschikking staan.

Laat de diagnose van uw versnellingsbak uitvoeren door een expert.

Laatste nieuws

Autotransmission is marktleider in de reparatie en revisie van automaatbakken. Wij laten dit dan ook graag zien in ons nieuwsblog.