+31318 525 833

Autotransmission  service

Autotransmission BV heeft een ruime voorraad automaat en handgeschakelde versnellingsbakken en onderdelen van originele kwaliteit, waardoor zij haar klanten snel van dienst kan zijn en lange wachttijden worden voorkomen. 

Gratis Diagnose automaat

Heeft u problemen met de versnellingsbak ? Voor een gratis diagnose kunt u direct contact opnemen met onze planning.

Meer informatie

Flushen en spoelen transmissie

Heeft u een schok, trilling of  andere automaat problemen. Dan kunt u voor het spoelen en olie verversen van de automaat of automaatbak bij Autotransmission in Ede Gelderland terecht.

Meer informatie

Revisie automatische bak

Bij de revisie van een automatische versnellingsbak wordt de versnellingbak volledig uit elkaar gehaald en gereinigd de industriële wasmachine.

Meer informatie

Deelreparatie versnellingsbak

Bij een deel reparatie van een defecte automatische- versnellingsbak gaat men anders te werk dan bij een revisie van een versnellingsbak die kapot is.

Meer informatie

Uit- en inbouw versnellingsbak

Uit- en inbouwen en adaptatie van een versnellingsbak wordt door garage bedrijven steeds vaker overgelaten aan Autotransmission. Dit doordat het uit en inbouwen een specialistisch werk is.

Meer informatie

Schakelrobot reparatie

De laatste jaren zijn er steeds meer semi-automaten op de markt gekomen. Auto Transmission heeft zich gespecialiseerd in de reparatie van electronica en hardware aan deze schakelbakken.

Contact opnemen

Leenauto of haal- en brengservice nodig? Geen probleem!

Laatste nieuws

Autotransmission BV is marktleider in de reparatie en revisie van automaatbakken. Wij laten dit dan ook graag zien in ons nieuwsblog.